Otrok, ki še ne zna komunicirati z vami preko besed, vam lahko preko svojih duhovnih vodnikov sporoči, kako mu lahko olajšate prihod in prilagoditev na ta svet.
Otrokova duša vam tako na tak način sporoči, kakšen je njen namen inkarnacije v to življenje in vam da specifična navodila kako skrbeti za njo v prvih mesecih in letih njihovega življenja.

Intuitivno svetovanje dojenčkovih vodnikov- posnetek

by Objem angelskih kril

Z vami bi rada delila čudovito izkušnjo  readinga z mamico in njenim triletnim otročičkom ❤️
Težko vam bom z besedami opisala to izkušnjo, kajti te energije povezave med kristalnim otrokom in mamico, ki je čisti angel na Zemlji je težko opisati.
Ko imaš priložnost, da preko readinga začutiš energijo brezpogojne ljubezni med dvema dušama, kaj je to dušna povezava med materjo in otrokom in kako drugačna je komunikacija na dušnem nivoju, se ti odpre popolnoma druga dimenzija in drugačen pogled na življenje ❤️
Kakšno darilo je v bistvu otrok, ki ga označijo za zaostalega v razvoju, za avtista in v najboljšem primeru za čudnega in preveč senzibilnega.
Ko se povežeš z njegovo dušo ugotoviš, da so te oznake samo nerazumevanje dimenzij onkraj našega sveta tukaj na Zemlji in da te duše prihajajo iz dimenzij, proti katerim se sedaj premika človeštvo samo.
Te duše že vedo, kako je živeti tam. Te duše so prišle na Zemljo dvigovati zavest. Te duše so kristalni otroci, katerih se vedno več rojeva.
Njihovo “zaostajanje v razvoju”, čudnost, drugačnost in senzitivnost so samo prilagoditvene težave kristalne duše na ta, za njih zelo grobi svet ❤️.
Sporočilo, ki ga je predala ta duša, ki še ne govori zemeljskega jezika svoji mamici je naslednje:
“Mamica, vidim te kot čistega angela in četudi še ne govorim tvojega jezika tukaj na Zemlji, komuniciram s teboj na popolnoma drugem nivoju, na nivoju angelskega sveta, na nivoju čiste svetlobe in brezpogojne ljubezni. Prosim te ne skrbi, vse je točno tako kot mora biti.”
Ta otrok razume vse to, kar večini ljudi na našem svetu še ni jasno. On že ve, kako je živeti v brezpogojni ljubezni in prišel je na ta svet, da to pokaže še drugim ❤️
 
Njegovo sporočilo kako lahko starši pomagajo kristalnim otrokom je naslednje:
 
– imejte me brezpogojno radi in sprejmite me točno takšnega kot sem,
– zelo potrebujem vaše sprejemanje, razumevanje in vašo podporo, kajti brez nje mi bo zelo, zelo težko
– to, da sem “upočasnjen v razvoju”, da imam po vašem mnenju znake avtizma, da sem občutljiv in senzitiven je samo težava v prilagajanju na ta vaš grobi svet tretje dimenzije.
– veliko mi lahko pomagate pri tem, da se bom hitreje prilagodil na ta svet in hitreje napredoval v svojem fizičnem nivoju in sicer tako, da se že od trenutka, ko veste, da prihajam na ta svet povezujete z menoj na dušnem nivoju. In ko se rodim, bo ta povezava še močnejša, toda drugačna kot povezava, ki jo poznate na tu zemeljski način.
– povezujete se z menoj preko srca in ne preko uma, kajti jaz ne sodim v okvirje, ki ste jih naredili na Zemlji kaj je normalno in kaj ne
– vedno, čisto vedno, ko se boste odločali kaj narediti in kaj je prav zame, se povežite s svojim srcem in mojim srcem in vedno boste vedeli, kaj je prav
– ne poslušajte drugih kaj je prav in kaj ne, ker jaz nisem takšen, kot je večina otrok na tem svetu, moja naloga je, da pomagam dvigniti vibracijo človeštva in da vas prebudim
– zelo pomemben mi je stik z neokrnjeno naravo, objemanje dreves, brskanje po zemlji, stik z živalmi, obožujem kamne in kristale, če je možno, mi dajte priložnost srečanja z delfini in uporabljajte naravno kozmetiko.
– zaščitite nas pred grobimi odnosi, grobimi ljudmi, okoljem, prijatelji, kajti mi kot tako nežne dušice se zelo težko spopadamo z temi težkimi energijami. Opazujte nas, povezujete se z nami preko srca in začutili boste, kdaj in kje se ne počutimo dobro,
– ko se boste odločali kam nas boste dali v varstvo in šolo poskusite najti alternativo, vaš trenutni sistem varstva in šolanja je za nas absolutno pregrob.
– ja, prišel sem vas učit moji dragi starši in moja družina.
 
Peljal vas bom nazaj domov, nazaj k sebi in skupaj bomo hodili po poti izjemne duhovne rasti❤️
 
Vaš kristalni otrok 🥰