Vsak izdelek iz kolekcije SVETLA ZVEZDICA SI ustvari posebno energijsko podporo prostora, osebe, kateri je namenjena in posebno harmonijo ne glede na to, kje se nahaja. Vsak izdelek je narejen intuitivno in iz srca, pod vodstvom bitij svetlobe, zato nosi čisto svojo posebno vibracijo iz višjih dimenzij. 

Energijske slike za otroke so namenjene otrokom vseh starosti, kot tudi odraslim. Vsaka slika izraža posebno vibracijo in prav zato je slika že ob ustvarjanju narejena prav za posebni namen, za področje, kjer oseba potrebuje podporo in zdravljenje. Lahko bi rekli, da vsaka slika izbere svojega lastnika.

Vsaka energijska slika izžareva vzpodbudne, nežne in pomirjujoče vibracije, saj je prav vsaka slika v kolekciji  Svetla zvezdica si narejena z veliko mero ljubezni do ustvarjanja, srčnosti, predanosti in harmonije.

Že sama prisotnost slike v prostoru deluje na prostor in osebo v prostoru pomirjujoče, blagodejno in harmonično. Vsemu temu je dodana še osebna nota različnih bitij svetlobe, ki med kanaliziranim slikanjem delujejo s svojo vibracijo na samo sliko.

Ko se postavim pred prazno platno in primem v roke čopič, se skozi mene prične pretakati čista energija iz vesolja. Nikoli ne vem, kaj bo nastalo in nikoli ne vem, komu je slika namenjena. Le stekati se prično valovi čiste mirnosti, ljubezni in notranje harmonije in poteze čopiča in barve se prično izlivati na belino platna.

Pred vami je le nekaj izdelkov iz kolekcije Svetla zvezdica si. Kmalu se jim bo pridružilo še več drugih energijskih izdelkov.

Dobrodošli v svet čarobne domišljije :).

WE ARE ALL CONNECTED

 

Vsi smo povezani, vsi smo eno ❤️.
Z vesoljem smo povezani bolj kot si mislimo ❤️.
Mi smo del njega in ono je del nas ❤️
In v njem nismo sami ❤️

 

Energijska slika, akril na platno, kristali in energijske kode iz drugih dimenzij. Velikost slike 70x 80 cm.

Slika predstavlja povezanost med Zemljo in Univerzumom in širino vsega kar je.

Pozitivno deluje na grleno čakro, na izražanje resnice, govorjenje, na odpravljanje strahov in ustvarja zaupanje v življenje.

CENA 270 eur

 

PRODANA

 

Lahko si vse kar si želiš ❤️
Ni omejitev, omejitve si postavljamo sami.
Se spomniš, kako si se igral/a kot otrok? Kje vse je bila tvoja domišljija? Vse je bilo možno, v eni minuti si bil/a Indijanec, v naslednji minuti kavboj 💁‍♀️.
In nekje po poti življenja si pozabil/a gledati v nebo, v zvezde in sanjati.
Čas je, da se spet zavedaš, da si ustvarjalec svojega življenja.
Da ga ustvarjaš iz minute v minuto vsak dan, zavestno ali pa tudi ne 😊
In da je čas, da tvoja domišljija in tvoje ❤️spet najdeta skupno noto in pričneta ustvarjati Življenje 🥰.
Energijska slika, ki je primerna tudi za otroke in najstnike, akril na platno, velikosti 100 X 70 cm, ki z energijo vzpodbuja ustvarjalnost, občutek, da je vse možno in da ni omejitev. ❤️
CENA 270 eur

Travnik harmonije in notranjega miru.

Deluje na srčno čakro in pomirja, ustvarja mir in harmonijo v prostoru .

Akril na platno.

PRODANA

NADANGEL MIHAEL IN MODRI PLAMEN

Mihael, čudovit Nadangel moči, zaščite in vodstva ♥️

PRODANA

OBJEM ANGELSKIH KRIL

Akril na platno

PRODANA